Pershkrimi

Organizoni një festë fantastike me Ice Cream Maker Party Time !

Përgatitni akulloren tuaj të preferuar në vetëm 30 minuta . Prodhuesi i akullores 1,5 L përmban një tas të lëvizshëm me izolim të dyfishtë me ftohës dhe një kapak të sipërm transparent me një vrimë për shtimin e përbërësve: ftohni tasin paraprakisht 24 orë përpara , vendoseni brenda makinës dhe filloni të bëni akulloren tuaj .

Çfarë po pret? Filloni të organizoni festën tuaj!

Fuqia: 12 W;

Kapaciteti: 1.5L;

Koha e ftohjes: 24 ore;

Koha e përgatitjes: 30 minuta

Detajet e Produktit
Ariete
Ar0643Bl
17 Items
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Makineri akulloreje Ariete”


.png .jpg .gif

Ky website perdor cookies per te permiresuar eksperiencen tuaj.Privacy Policy

Hyr

Megamenu

Your cart

There are no more items in your cart