Pershkrimi
Robot Xclean është fshesa me korrent robotik inteligjent dhe i heshtur i aftë të pastrojë në mënyrë autonome dyshemetë dhe tapetet dhe të kthehet në mënyrë autonome në bazë për t'u rimbushur. Me këtë pajisje mund të zgjidhni mënyra të ndryshme pastrimi, ideale për pastrim të përditshëm të saktë. Furçat anësore lejojnë që Robot Xclean të arrijë kudo, duke eliminuar pluhurin edhe nga qoshet më të vështira. Në fund të ciklit të pastrimit, Robot Xclean kthehet automatikisht në bazën e karikimit . Me dy nivelet e filtrimit , primar dhe HEPA, Robot Xclean garanton pastrim perfekt të të gjithë shtëpisë duke mbajtur edhe pluhurin më të imët. 
Tensioni: 14.4 volt;
Autonomia: 120 min;
Koha e karikimit: 3/4 orë;
Kapaciteti i rezervuarit:0.3 litra;
Filtri primar + HEPA;
2 furça anësore;
Zhurmë: 65 d(B)a;
Telekomandë;
Sensorë kundër pengesave dhe kundër rënies

Detajet e Produktit
Ariete
Ar2718
4 Items
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “Fshese robot Xclean Ariete”


.png .jpg .gif

Ky website perdor cookies per te permiresuar eksperiencen tuaj.Privacy Policy

Hyr

Megamenu

Your cart

There are no more items in your cart