SSD Portable 480GB SanDisk

ALL9,990
Tax included

SKU: SDSSDE30-480G-G25
Pershkrimi

Momentet më të mira të jetës ndodhin shpejt. Për t'u siguruar që nuk do t'i humbisni ato, keni nevojë për ruajtje portative dhe të besueshme. Me SanDisk Portable SSD me shpejtësi leximi 520 MB/s, mund të ruani përmbajtjen dhe kujtimet tuaja në një pajisje mjaft kompakte dhe të shpejtë. 

Detajet e Produktit
Sandisk
SDSSDE30-480G-G25
13 Items
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “SSD Portable 480GB SanDisk”


.png .jpg .gif

Ky website perdor cookies per te permiresuar eksperiencen tuaj.Privacy Policy

Hyr

Megamenu

Your cart

There are no more items in your cart