Pershkrimi

Përshpejtoni kompjuterin tuaj për nisje më të shpejtë, ngarkim të aplikacioneve dhe grafikë e skedare qe ngarkohen më shpejt. Pavarësisht se si e përdorni kompjuterin tuaj, teknologjitë e fuqishme 3D NAND dhe nCache 2.0 sjellin një përvojë më të mirë, duke ofruar shpejtësi  leximi deri ne 560 MB/s.

Detajet e Produktit
SDSSDH3-250G-G25
10 Items
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “SSD Ultra 3D 250GB”


.png .jpg .gif

Ky website perdor cookies per te permiresuar eksperiencen tuaj.Privacy Policy

Hyr

Megamenu

Your cart

There are no more items in your cart