USB 3.2 Extreme Pro 128GB Flash Drive SanDisk

ALL5,990
Tax included

SKU: SDCZ880-128G-G46
Pershkrimi

Dizajn i sofistikuar me shtresë metalike alumini të qëndrueshme. Ofron shpejtësi leximi deri në 420 MB/s dhe shpejtësi shkrimi deri në 380 MB/s, në mënyrë që të mund të transferoni të dhënat tuaja me shpejtësi.

Kriptimi i sigurt i skedarëve dhe mbrojtja me fjalëkalim me softuerin e përfshirë SanDisk SecureAccess.

Përfshin softuerin e rikuperimit të skedarëve RescuePRO Deluxe.

Detajet e Produktit
Sandisk
SDCZ880-128G-G46
10 Items
Reviews(0)

Reviews

No customer reviews for the moment.

You're reviewing “USB 3.2 Extreme Pro 128GB Flash Drive SanDisk”


.png .jpg .gif

Ky website perdor cookies per te permiresuar eksperiencen tuaj.Privacy Policy

Hyr

Megamenu

Your cart

There are no more items in your cart