Kartë memorje dhe lexues karte

62345628_2124798278
62345628_212479827862345628_2124798278_1462343371

SanDisk SD UHS-I Card Reader Kodi i produktit: SDDR-C531-GNANN

Shpejtësi e larte transferimi UHS-I deri në 170 MB / s (performanca mund të jetë më e ulët në varësi të pajisjes pritëse, kushteve të përdorimit dhe faktorëve të tjerë) Kompatibel edhe me USB 2.0 Kompakt dhe i qëndrueshëm

16 € secili


1 item in stock
Bli tani