Kartë memorje dhe lexues karte

sandisk_sdsquar_512g_gn6ma_ultra_512gb_microsd_card_1466565

512GB Ultra microSD with SD adapter Kodi i produtkit: SDSQUA4-512G-GN6MA

 -Ideal për smartphones dhe tableta Android

- Kapacitetet deri në 512GB 

- Ruan video me cilesi mjaft te larte


90 € secili


3 Produkte në shportë
Bli tani