Laica

th3303f-1024x768

Termometër dixhital Laica Model TH3303F

Mat temperaturen me thjeshtesi, ekrani LCD lejon leximin e lehte te temperatures (ne rruge orale, nen krah dhe rektale).Maja fleksibile lejon nje perdorim me te pershatshem dhe mund te lahet. Ka sinjal akustik memorizues dhe ruan matjen e fundit.Ka nje kellef qe ruan higjenen dhe integritetin. Pesha 25 g, mat temperaturen nga 32.0°C deri ne 42.9°C. Permban 1×1.5V batteri alkaline LR/SR-41Nr


4 € secili