Laica

res_7e107015bfff3ee3669a395b78804aff_full

Peshore per femije Model PS3007F

Peshore elektronike qe mat peshen trupore, dhe llogarit perqindjen e mases yndyrore, te ujit, te muskulatures skeletike dhe metabolizmit bazal ne funksion te gjatesise, te moshes dhe te gjinise. Ka 10 zona memorjeje.Platforme qelqi te temperuar. Trashesi 6m, ekran I madh LCD dhe mund te lexohet lehtesisht . Peshon deri ne 150 kg, ndarje 100 g, dhe ka nje platforme gome qe mund te pastrohet lehtesisht. Ndezje dhe fikje automatike.Bateri 3×1.5V batterie alkaline AAA.


45 € secili