Laica

bilancia-meccanica

Peshore Mekanike Laica Model PS2009F

Peshore qe mat peshen trupore,punon pa bateri dhe mund te shihet lehtesisht pesha fale fushes se madhe numerike. Peshon deri ne 160 kg dhe ka nje platforme gome qe mund te pastrohet lehtesisht


39 € secili