Laica

cartucce-filtranti-classic-rb51

Set x3 Cope Biflux F3P Laica Model RB51

Filtri Bodyform bi-flux® redukton perqindjen e metaleve te renda, klorin, dhe derivatet e tij, si trialometani,disa pesticide, disa herbicide qe mudn te jene te pranishem ne ujin e pijshem. Ka aftesi qe te parandaloje formimin e gureve gelqeror.Paketimi permban 3 filtra nderrues


12 € secili