Laica

e7b279be6a862d254f0e7cc4dde2874e_s

Kit Filtrues Uji + 4 Biflux Laica Model B90HC

Ene filtruese praktike e cila mund te filtroje uje per te pire dhe per te pergatitur ushqime.Shija e ushqimeve dhe e pijeve te pergatitura me uje te filtruar ndryshon dukshem.Redukton perdorimin e shisheve plastike duke respektuar ambjentin.Permban enen, fishekun filtrues dhe manualin e perdorimit.Kapaciteti total 2.3 litra, kapaciteti filtrues 1.2 litra.Indikator eletronik per perdorimin e fishekut filtrues.Permban 4 fisheke filtrues.


26 € secili