Laica

ne3001_557686048

Aparat Aerosoli Laica Model NE5000F

Nebulizator me piston eshte nje pajisje mjekesore per te bere aerosol, i lehte ne perdorim, silencioz, i pershtatshem per femije. Permban masken per te rritur dhe per femije, pajisjet per hunden dhe gojen, filtrin, dhomezen, tubin dhe manualin e perdorimit. Mund te perdoret per te gjitha medikamentet.Pesha 690 g, ka transformator, inputi 100-240 VAC 50/60HZ 0.6 A/ Outputi: 12V DC 2 A. Zhurma ne 1 meter distance 51 dB, dimensioni mesatar i grimcave 2.97 μm, shpejtesi nebulizimi 0.35ml/min, permasat e ampules min.2 ml dhe max 12 m


49 € secili