FRANKE

69946168_454104291853240_6729564220632858624_n

Lavapjate Maris, Stone Grey Model MRG621

- Permasat : 116 cm- 50 cm
- Materiali : Granit, Ngjyre Gri
- Karakteristika: 2 gropa dhe shesh, sheshi mund te
   perdoret nga te dy krahet
- Garancia: E perjetshme


220 € secili