FRANKE

70391025_455965115000491_2838227948132106240_n

Mishelator Franke Sirius Pullout Chrome Mishelator_Franke_Sirius_Pullout_Chrome

- Materiali : Inox Chrome
- Koka e mishelatorit e levizshme
- Permasat: 31 cm lartesi dhe 21 cm gjeresi
- I pershtatshem per cdo lloj lavapjate, inox ose granit
- Garancia : 5 vjet


105 € secili