FRANKE

70278423_456528904944112_1771660025186484224_n

Mishelator Sirius Pullout Chrome Mishelator_Sirius_Pullout_Chrome

- Materiali : Chrome / Polar White
-  Koka e mishelatorit e levizshme
- Permasa 31 cm lartesi dhe 21 cm gjeresi
- I pershtatshem per cdo lloj lavapjate, inox ose granit
- Garancia : 5 vjet


105 € secili