Slider

Nutrigen

61v1pony45l__sy355_

NUTRIGEN OMEGA SYRUP 200ML "

Suplement ushqimor me përmbajtje të lartë të vajit të peshkut në DHA dhe EPA hipoalergjik dhe i purifikuar. Përmban 4 vitamina dhe 2 minerale . Ndihmon në mirëmbajtjen normale të sistemit nervor dhe shikimit.


Përdorimi :
Fëmijët 1-3 vjec: 2.5 ml në ditë

Fëmijët 4-8 vjec: 5 ml në ditë

Fëmijët 9-13 vjec: 10 ml në ditë


Nuk përmban sheqer, konservantë, ngjyrues , dhe aromatizues artificial. Vitamina D nuk ka origjine shtazore.


10 € secili