Slider

Nutrigen

ferromixin_products

NUTRIGEN FERROMIXIN SPRINKLES ,

Shtesë ushqimore me përmbajtje hekuri, acidi folik, vitaminë A, vitaminë C dhe Zink. Gjenerata e re e suplementit të hekurit .Përbërja e saj parandalon bashkëveprimin e hekurit me ushqimin, kështu që nuk ka ndryshim të shijes, ngjyrës, cilësisë së ushqimit. Nuk përmban sheqer, ngjyrues, konservantë dhe gluten.
Përdorimi për fëmijët 6-24 muajsh : 1 bustinë në ditë e cila hidhet në ushqim dhe duhet të konsumohet brenda 30 min nga përgatitja.


11 € secili