Slider

Nutrigen

20180605095305_nutrigen_bonidenti_18ml

NUTRIGEN BONIDENTI DROPS 25 ML .

Përmban vitaminë D 400 UI dhe fluor për të përmbushur nevojat ditore të foshnjave për rritjen normale të dhëmbëve dhe të kockave. Pa ngjyrues dhe ëmbëlsues.Nuk përmban felaninë, vitamina D nuk ka origjinë shtazore.

Konsumi ditor i rekomanduar: Foshnjat 6- 12 muajsh dhe fëmijët 1-3 vjeç: 6 pika në ditë (mund të përzihet me ujë ose qumësht)


8 € secili