Slider

Nutrigen

babytamin_products-600x855

NUTRIGEN BABYTAMIN DROPS 30ML

Suplement me 13 vitamina dhe 6 minerale në trajtë pikash per të ndihmuar bebet në rritjen dhe zhvillimin e shpejtë të kockave, muskujve, gjakut dhe trurit.Nuk përmban sheqer, konservantë, ngjyrues, dhe aromatizues artificial.Vitamina D nuk ka origjinë shtazore.Nuk ka gjurmë fenilalaninë.

Përdorimi për fëmijet 0-12 muajsh : 12 pika në ditë. Mund të përzihet me ujë, qumësht, lëng frutash.


10 € secili