Slider

NTC

972522458

RETINORM 600MG x 60 KAPSULA NTC/

Integrator ushqimor me bazë Vitaminë C ,vitamina E ,luteinë ,zink ,zeaxantina.\

Përbërësit :Vitamina C ( acid L- askorbik ) miell misri ,20% luteinë , zeaxantina 10% ,glukonat bakri, kripra të magnezit, dioksid titaniumi.

Indikacionet : Kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor dhe në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.Zinku ndihmon në mirëmbajtjen e normalitetit e shikueshmërisë, dhe glukonati i bakrit ndihmon në mbrojten e qelizave nervore.

Përdorimi :Këshillohet që të merrni një kapsulë në ditë


22 € secili