Slider

NTC

24wm

BLEFASTOP PLUS x 28 SALVIETTE MONOUSO NTC-

Blefastop plus. Garza një-përdorimshe prej pambuku natyral, të njomura me një solucion me bazë Hy-Ter® (acid hialuronik + ekstrakte natyrale te Melaleuca) dhe Aloe, të cilat ofrojnë një veprim pastrues, zbutës, qetësues dhe dekongjestiv. Falë agjentëve antiinflamatorë dhe antiseptikë natyralë, Blefastop siguron një qetësim të shpejtë të simptomave.Në rastet e patologjive të ndryshme të syrit, me natyrë alergjike, inflamatore apo infektive (blefarite, blefarokonjuktivite),për higjienën e përditshme të qepallave të syrit, si dhe probleme të ngjashme tek të porsalindurit. Për një veprim më të mirë, dhe vecanërisht në rastet e blefariteve posteriore, këshillohet përdorimi i një komprese të ngrohtë, e cila gjendet në ambalazh


21 € secili