Slider

NTC

675d28c04794e3c683f4419536c4c15f_xl

MAGENTA PURO 0.15 - 10ML NTC_

 Solucion steril për syrin ,me përmbajtje të sodium hialuronat 0,15 % pa konservues dhe pa mbetje fosfatesh.Magenta PURO ruan dhe rikthen në kushte më të mira fiziologjike sipërfaqen okulare, mbron dhe vepron për një kohë të gjatë.

Indikacionet :Lehtëson dhe parandalon irritimet dhe sytë e lodhur.Magenta PURO gjithashtu është i këshillueshëm për përdoruesit e lenteve të kontaktit të cdo lloji Përdorimi : Hidhini 1-2 pika në sy disa herë në ditë,duke pozicionuar kokën lart.


13 € secili