ekspres-ariete-1366-picasso

Ekspres Picasso Kodi i produktti: 1366

Makineri ekspresi Picasso - mjaft moderne dhe kompakte. . Linjat e saj moderne e bëjnë atë të përsosur për çdo kuzhinë,si dhe përmasat e saj të vogla e bëjnë atë një aleat ideal për hapësira të vogla.

77 € secili


193 Produkte në shportë
Bli tani
Fuqia : 850 W Presioni i Ujit: 15 Bar Kapacieteti i Depozites: 0.9 Liter Dimensionet : 26 x 18 x 28 cm Garanci 24 muaj