71rvgsayhl__sl1500__372413402

SSD PLUS 240GB Internal SSD Kodi i produktit: SDSSDA-240G-G26

- Shpejtësitë e leximit / shkrimit deri në 530MB / s / 440MB / s 

- Rezistent ndaj goditjeve dhe temperatures

- Performance e shkelqyer- performanca varet nga kapaciteti i paisjes

- Garanci 3 vjecare

 


53 € secili


10 Produkte në shportë
Bli tani