Slider

Farmanet Online (health & beauty)

916

CILINDER ALUMINI 3LT Mobiak

Cilinder prej alumini 3 liter me oksigjen mjekesor- pajisje mjekesore per te mbajtur oksigjen mjekesor me presion 200 bar dhe me peshe te cilindrit bosh 3.8 kg,ndersa i mbushur me oksigjen eshte 5.9 kg


113 € secili