Slider

Farmanet Online (health & beauty)

lactavin-vitavin

VITAVIN LACTAVIN FIBER SMOOTHIE POWDER NUTRIGEN

Vitavin lactavin pasuron qumështin e gjirit me lëndë ushqyese si: vaj peshku, 11 vitamina, 8 minerale, 18 aminoacide dhe fibra. Ky suplement do të ndihmojë organizmin e nënës të rikuperohet sa më shpejt pas lindjes dhe të plotësojë nevojat e bebit.

Përgatitja: 1 luge mase 20 g pluhur Lactavin, 1 kub akulli, ndonjë frut sezonal dhe një gotë ujë ose qumësht të ftohtë; përzihen në blender për 2 min dhe më pas pihet.Mund të evitohet dhe përdorimi i akullit sipas preferencave

 


9 € secili