Slider

Farmanet Online (health & beauty)

61fb-ta-gbl__sx466_

NUTRIGEN SUPRA SYRUP 200 ML ;

Nutrigen Supra Maxivitamin & Maximineral Shurup eshte nje suplement ushqimor qe përmban 13 vitamina dhe 10 minerale. I përshtatshëm për vegjetarianë.Duhet tundur para perdorimit.

Përdorimi Foshnjat 6-12 muajsh : 5 ml/ditë (mund të përzihet me qumësht ose ujë) Fëmijët 1-3 vjeç: 10 ml/ditë Fëmijët mbi 3 vjeç: 15 ml/ditë


10 € secili